Soms ontstaan er situaties waarbij u vastloopt in uw beschikbare budget. Dit kan persoonlijke, zakelijke of andere redenen hebben. In eerste instantie zult u proberen dit zelf op te lossen door te schuiven en uit te stellen, maar dan ineens is de rek er volledig uit. Dit is een duidelijk signaal dat er iets moet veranderen aan uw financiële situatie. Soms heeft u daar geen directe mogelijkheid voor of u bent zich er niet van bewust en de problemen worden steeds groter. Er kunnen geen financiële bronnen meer worden aangeboord en de rekeningen blijven onbetaald liggen. Dit geeft een enorme druk, zeker ook op het geestelijke vlak. Om te voorkomen dat u niet alleen in een financieel zwart gat raakt, maar ook op het psychische vlak, doet u er goed aan om advies te vragen voor schuldhulpverlening.

Advies en hulpverlening met respect en vertrouwen

Soms kan met het juiste advies al veel ellende voorkomen. Onze deskundige adviseurs uit de regio Goes kunnen samen met u naar een oplossing kijken en advies geven. Schuldhulpverlening is niet voor iedereen hetzelfde. Dit hangt van verschillende factoren af. Onze adviseurs uit de regio Goes zullen samen met u kijken naar een traject, welke voor u het meest geschikt is. Hierbij werken we gezamenlijk naar een oplossing, op een transparante en respectvolle manier. Vanzelfsprekend worden uw gegevens zeer vertrouwelijk behandeld. Wanneer de schulden zo hoog zijn dat er ingrijpende maatregelen nodig zijn, kan de adviseur van Praktijk van de Velde uit de regio Goes u begeleiden bij de benodigde te maken stappen. Dit kan gaan om het herzien van een lening, hypotheek of andere betaalverplichtingen, maar het kan ook gaan om het aanvragen van schuldsanering. Het einddoel is altijd om orde op zaken te stellen en rust te creëren Het kan alleen al een prettig gevoel geven om te weten dat u er niet alleen voor staat.

U heeft advies nodig, maar u woont niet in Goes?

U hoeft niet speciaal in Yerseke of Goes te wonen om in aanmerking te komen voor ons advies bij schuldhulpverlening. Ook buiten de gemeente bieden wij als maatschappelijk werk instelling graag onze diensten aan. Onze hulp bieden wij aan vanuit onze basisprincipes en de Bijbelse visie. Het welzijn van onze cliënten staat hoog in ons vaandel en wij zetten graag onze professionele vaardigheden in om u van dienst te zijn bij de schuldhulpverlening. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om de juiste wegen te bewandelen en de juiste instanties te benaderen. Het welzijn van de mens is voor ons een belangrijk criteria. Als u door ons advies en de schuldhulpverlening weer rustig kunt slapen, kunnen wij dat ook. Informeert u eens naar de mogelijkheden van Praktijk van der Velde.